117244661_3163549273712965_4130643036556
En virkelig god XO rom til nybegyndere og romkendere

XO RUM - 15 YEAR

70 CL. ALK. 40% VOL.

En god XO rom til romkendere og nybegyndere

En yderst velafbalanceret 15 års Big Farm Boys XO Rum, som er aldret efter Solera-lagringssystemet. Denne flotte bronzefarvede XO rom har en intens aroma, som er typisk for en god aldret rom. Rommen er delikat med noter af rosin, mandel, appelsinskal og træ. I munden er den blød og glat, og man fornemmer hurtigt, at rommen har lagret i Pedro Ximenez sherryfade. Dette kommer til udtryk ved sødmen i smagen, som er afbalanceret med toffee, moden banan, appelsin og tørret frugt.

Servering: Denne XO roms skønne aroma gør det muligt at nyde den i cocktails. Romkendere og Big Farm Boys rommens trofaste fans foretrækker dog at nyde de gyldne dråber rent. Da den har lidt sødme fra Pedro Ximenez fadene, er det også en god begynderrom til de personer, som skal i gang med at udforske rom-universet. Det er derfor en virkelig god rom til gave.

Forhandlerliste. Pr. fl. 399 kr.

En virkelig god mørk rom fra Big Farm Boys

CARIBBEAN RESERVE RUM

70 CL. ALK. 38% VOL.

En god mørk rom til drinks og cocktails

Big Farm Boys Caribbean TGIF Reserve Rum er en god mørk 7 års rom, som er en blanding af traditionelle caribiske rom fra Den Dominikanske Republik. Big Farm Boys rommen er aldret i Cruze Condes århundredgamle amerikanske egetræstønder. Og den er et resultat af nøje udvalgte sukkerrør, som laves til mørk rom efter masterblendernes mange års erfaring og traditioner. For at give denne rom sin karakteriske smag, slutter den sin lagring på Cruz Condes gamle Pedro Ximenez sherryfade. Dette giver smagen et touch af en let sødme fra Pedro Ximenez druerne, hvilket sammen med rommens naturlige krydderier gør den helt unik.

Forhandlerliste. Pr. fl. 259 kr.